Agenda d’activitats gener- juny 2022

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa ‘Envelliment saludable’, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys. L’edició d’enguany va d’aquest mes de Gener fins al mes de Juny de 2022.
Al següent enllaç trobareu la programació: 
Les inscripcions es poden fer a partir del dia 10 de Gener únicament per telèfon al 86 80 25
Les activitats presencials es duran a terme amb les mesures sanitàries pertinents.
 
Per seguir les formacions online en directe s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *