Sortida Avim

El passat 17 de novembre el grup de companys d’Avim va fer una sortida cultural a la Seu d’Urgell.  Van visitar la Catedral de Santa Maria construïda el XII i l’única catedral romànica que es conserva a Catalunya; el Museu Diocesà que acull una valuosa col·lecció d’art religiós procedent de tot el bisbat; i la  fàbrica de llana d’Arsèguell, fundada el 1902 i  que encara avui es troba en ple funcionament i amb una maquinària que data del segle XVIII.

Us deixem unes imatges d’aquesta visita.

p1000524 img_0324 img_0327 img_0328 img_0332 img_0353 img_0356 p1000500


			

Una resposta a “Sortida Avim

  1. Acollits a la Catedral del S.XII de Santa Maria d’Urgell iniciem una passejada per la historia de la Seu Medieval fins a final del S.XIX .
    Ruta dels oficis d’ahir “La fàbrica de Llanes ” d’Arsèguel fundada el 1902 una empresa familiar que ha anat passant de pares a fills.Les maquines totes en funcionament, son verdaderes peces de museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *