LA BANCA ONLINE

logo-comercial
LA BANCA ONLINE PER A LA GENT GRAN
L’era digital posa a disposició de la societat noves eines que milloren la qualitat de vida de les persones i faciliten el seu dia a dia. En aquesta transformació, el sector de la banca proposa nous serveis que traslladen les operacions clàssiques a un entorn cada vegada més mòbil i online, al mateix temps que apareixen nous productes que ajuden a gestionar les finances i emergeixen nous serveis innovadors en el sector.
En aquest taller pràctic es donaran a conèixer els principals serveis de què disposa Crèdit andorrà perquè es puguin incorporar en la vida diària dels participants.
L’activitat tindrà lloc el dia 3 de maig de 16 a 17 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *