Agenda d’activitats de L’espai Gener-Març 2021

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa ‘Envelliment saludable’, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys a L’espai. Aquesta edició, que tindrà lloc entre els mesos de gener i març de 2021, es durà a terme de manera virtual. El nou programa, que comença el 18 de gener, inclou cursos i tallers preventius enfocats al treball de les noves tecnologies, l’alimentació saludable, la història d’Andorra o els primers auxilis. Una de les grans novetats de la temporada serà la visita a la nova exposició del Museu Carmen Thyssen, que es farà de manera presencial i seguint totes les mesures sanitàries pertinents.

Pots veure tota la programació clicant aquí: Activitats gener-març 2021 a L’espai​

Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *