NOVA AGENDA D’ACTIVITATS

L’espai  de la Fundació Crèdit Andorrà  presenta les noves activitats que es duran a terme entre els mesos de setembre i desembre a l’Espai.  Entre les diferents propostes tenim cursos a l’aula d’informàtica,  idiomes,  curs d’història d’Andorra, taller d’habilitats socials, visites guiades a diferents museus d’Andorra, rutes de senderisme guiades, tallers pràctics d’alimentació saludable ,un taller per aprendre a utilitzar un desfibril·lador, taller per aprendre les avantatges de l’e- Crèdit, acivitatat física i relaxació  i moltes més activitats.

Podreu consultar tota la programació clicant sobre la  imatge o en el seguënt enllaç:

http://fundaciocreditandorra.ad/linies-de-actuacio/support-social/lespai/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *