NOVA AGENDA D’ACTIVITATS

L’espai  de la Fundació Crèdit Andorrà  presenta les noves activitats que es duran a terme entre els mesos de gener i juny a l’Espai.  Entre les diferents propostes tenim cursos a l’aula d’informàtica: taller de Windows 10,  taller d’iniciació a Excel, taller d’smartphone i tauleta tàctil,  taller d’estimulació de la memòrita mitjançant la informàtica, taller d’emmagatzematge al núvol etc. Visites guiades a diferents museus d’Andorra, rutes de senderisme guiades, tallers pràctics d’alimentació saludable ,un taller per aprendre a utilitzar una aplicació mòbil d’emergències, un taller de percussió corporal  i moltes més activitats.

Podreu consultar tota la programació clicant sobre la següent imatge:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *