LA FUNDACIÓ CRÈDIT ANDORRÀ OBRE LES INSCRIPCIONS DE LA NOVA TEMPORADA D’ACTIVITATS PER A LA GENT GRAN

La Fundació Crèdit Andorrà obre el dia 1 de setembre les inscripcions de la nova temporada d’iniciatives destinades a la gent gran, que es duran a terme a L’espai, el centre social d’activitats i formació de l’entitat. Entre les propostes d’aquesta temporada hi ha novetats, com un taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, un curs de francès bàsic, visites guiades a museus d’Andorra o tertúlies literàries. Tampoc hi faltaran els cursos i tallers sobre informàtica i noves tecnologies, les xerrades sobre cultura i hàbits saludables, així com les rutes de senderisme.

Clica la imatge per veure tota la programació

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *